Crystal Energy® Dr. Patrick Flanagan

Crystal Energy® Dr. Patrick Flanagan

Připravujeme do prodeje od poloviny listopadu 2021...

Další úžasný produkt z dílny vynálezce, vědce a génia Dr. Patricka Flanagana.

Crystal Energy® je první produkt, který Dr. Patrick Flanagan vynalezl po dlouholetém studiu vody Hunza. Skládá se z miliard sférických nanočástic oxidu křemičitého, které mají nejvyšší zeta potenciál, jaký byl kdy naměřen.

Studie a experimenty za posledních deset let ukazují, že Crystal Energy® je produkt, který  umožňuje správnou hydrataci, má schopnost snižovat povrchové napětí a úhel smáčení, zatímco
zvyšuje vyplavování toxinů a zároveň vstřebávání živin díky zvýšené rychlosti proudění tekutin. Průměrné zvýšení rychlosti toku živin přes buněčnou membránu je 2,5krát oproti neošetřené vodě.

                               "Crystal Energy® dělá vodu vlhčí"

Užívání:

Dávkování je přibližně 8-10 kapek do asi 200ml vody. To je asi 1 čajová lžička (60 kapek) na 1 litr vody.                                                                                                                                                  

Při 10 kapkách na 1 dávku vydrží na 406 dávek.                                                                                 

Maximální denní dávka není stanovena. Okololo 40 kapek denně je postačující.                             

Pro jednoho člověka vydrží tedy 1 balení přes 3 měsíce.

Velmi užitečné přidávat do jakéhokoliv nápoje, čaje, džusu, polévky, kafe apod. Také našim zvířecím mazlíčkům do vody. Při zalévání pokojových rostlin apod. 

Složení:

Alkalický mikroklastr Flanagan + vlastní směs oxidu křemičitého 
(oxid křemičitý, uhličitan draselný, uhličitan hořečnatý, kyselina olejová.)

1 390 
Produkt je dočasně nedostupný.
new Patrick Flanagan
1 390 out of stock
BALENÍ:
120ml
DOSTUPNOST:
NENÍ SKLADEM
VÝROBCE:
Patrick Flanagan

Nejnovější testy hodnotící funkčnost a účinnost doplňku stravy Crystal Energy® prokazují vrozenou schopnost této sloučeniny snižovat povrchové napětí a úhel smáčení a zároveň zvyšovat vstřebávání živin díky zvýšené rychlosti proudění tekutin a rychlosti difuze. To vše při současném zvýšení vodivosti a obsahu rozpuštěných pevných látek v roztoku. Crystal Energy® je obchodní název pro koloidy Flanagan Microcluster®, které vyvinul a zdokonalil Dr. G. Patrick Flanagan.

Dr. Flanagan zjistil, že anomální vlastnosti, které udržují zvýšenou dlouhověkost a životnost, jsou výsledkem zvláštního typu koloidních minerálů, které se nacházejí v některých typech vody. To platí pro pět hlavních oblastí na světě, včetně Hunzalandu v Pákistánu, kde je známo, že se větší počet lidí často dožívá více než 100 let při zachování vynikajícího zdraví. Místní obyvatelé těchto oblastí přičítají svou dlouhověkost vodě, kterou pijí. Právě studium těchto speciálních minerálů a iontů vedlo k vývoji koncentrátu Crystal Energy®.

Mikroklastrové minerály, které se nacházejí v Crystal Energy, mění strukturu pitné vody a snižují její povrchové napětí. Tyto vlastnosti jsou klíčem k tajemství vody Hunza.

Mikroklastrové minerály jsou jedinečné tím, že mají velmi vysoký elektrický náboj (Zeta potenciál) a jsou dostatečně malé na to, aby byly v těle snadno využitelné. Za normálních okolností mají náboje běžných koloidních minerálů malý nebo žádný vliv na strukturu vody. Koloidy, které se nacházejí v mrtvých mořských vrstvách a minerálních jílech, mají nízký zeta potenciál a jsou příliš velké na to, aby je živý systém mohl využít.

Zeta potenciál představuje základní a fundamentální přírodní zákon. Hraje zásadní roli ve všech formách života rostlin a živočichů. Je to síla, která udržuje diskrétnost miliard cirkulujících buněk, které vyživují organismus.

Mikroklastry minerálů se skládají z prvků a kombinací prvků, které jsou podle definice v nejmenším možném rozmezí velikosti a přitom zůstávají molekulami. Když se koloidy oxidu křemičitého Flanagan Microcluster® ředí pro pití, mají tak silnou povrchovou energii, že mají na vodu hluboký a významný vliv, včetně snížení povrchového napětí, měřeného v dinech na centimetr.

Voda Hunza má hodnotu povrchového napětí 58 dynů/cm. Voda upravená pomocí Crystal Energy má ještě nižší povrchové napětí než voda Hunza a vyšší Zeta potenciál, což poskytuje výhodnější prostředí v organismu. Asimilace živin a vitamínů z naší potravy je do značné míry závislá na schopnosti našeho těla smáčet a zpracovávat živiny v trávicí soustavě.

Schopnost smáčet potraviny závisí na zeta potenciálu a povrchovém napětí našich trávicích tekutin. Prostřednictvím tohoto mechanismu vykazuje Crystal Energy významný vliv na to, jak se živiny vstřebávají do živého systému.

Pro kvantifikaci účinnosti a mechanismu působení Crystal Energy byla provedena řada analytických testů: Difuzní kinetika pro určení rychlosti tekutiny a charakteristiky absorpce živin byly měřeny pomocí spektrofotometrického sledování absorpce viditelného světla potravinářského barviva a vybraných vitaminů ve vodě, osmoticky difundujících přes polopropustnou dialyzační membránu. Další testy byly provedeny na základě změny povrchového napětí, vodivosti a celkového obsahu rozpuštěných látek při postupném přidávání Crystal Energy do různých vod.

Analýza povrchového napětí: Byly analyzovány úrovně povrchového napětí deseti různých komerčně dostupných vod před a po úpravě pomocí Crystal Energy. Povrchové napětí bylo sledováno pomocí Du Nouys Ring Model 21 Surface Tensiomat a měřeno v dinech na centimetr. Měření celkového obsahu rozpuštěných pevných látek (TDS) bylo provedeno pomocí měřiče Orion model TDS-1 a uváděno v částech na milion. Vodivost byla stanovena konduktometrem Sper Scientific SP-2 a uváděna v jednotkách Siemens.

Pro každou analýzu byly přístroje kalibrovány a do plastové váženky bylo přidáno 35,0 ml vody s analytem a umístěno na plošinu povrchového tenzometru. Byly provedeny počáteční odečty pomocí tenziomatu, TDS a konduktometru. Postupně byla přidána jedna kapka Crystal Energy a následně byly provedeny odečty povrchového napětí, TDS a vodivosti. Tento protokol byl dodržen i pro dvě a čtyři kapky. Každá analýza byla provedena v šesti opakováních.

Výsledky ukazují průměrné snížení povrchového napětí o 35 % v průběhu analýz. V každém opakování a v každém typu vody se zvýšila vodivost a celkový obsah rozpuštěných látek. U upravených vod bylo pozorováno zvýšení vodivosti až o 45 %. Bylo také pozorováno zvýšení celkového obsahu rozpuštěných látek až o 40 %. Pokles povrchového napětí o 35 % řadí většinu upravených vod Crystal Energy® do rozmezí 43 až 47 dynů/cm, což jasně dokládá snížení úhlu smáčení a "mokrosti" vod. Toto rozmezí je, jak již bylo uvedeno, optimální pro biologickou aktivitu a maximální asimilaci živin.

Nárůst celkového množství rozpuštěných pevných látek ukazuje, že mnoho minerálů ve vodě se rozkládá na nejmenší, rozpuštěné stavy. To je dále podpořeno zvýšením vodivosti, které navíc podporuje lepší asimilaci, přenos živin a zvýšení reakční kinetiky. Ve spojení s přídavkem Crystal Energy vzniká prostředí optimalizované pro zvýšenou rychlost asimilace živin i odstraňování toxinů z buněčných struktur!

Difuzní kinetika: Jako prostředek k ověření a pochopení předchozích výsledků a ke zjištění případného zvýšení rychlosti tekutin a rozdílů v kinetice difuze byla provedena druhá série pokusů, při nichž byl sledován přítok barevného barviva a vitaminu C přes polopropustnou dialyzační membránu v průběhu několika dnů. Toto prostředí nejlépe napodobuje lidský buněčný systém a dialyzační membrány mají podobné difuzní vlastnosti jako lidské fosfolipidové buňky.

Na začátku experimentu bylo do kádinky Pyrex přidáno 190 ml analytické vody. Do 190 ml kádinky bylo přidáno 10 ml 0,5 mg/ml roztoku potravinářského barviva Red #5 a 0,5 mg/ml roztoku vitaminu C v příslušných analytických vodách. Do navlhčené a zavázané dialyzační trubičky o průměru 2 cm bylo přidáno 10 ml analytické vody a roztok byl zavěšen. Upravené vody byly upraveny 10 kapkami přípravku Flanagan Crystal Energy®.

Odečty byly provedeny spektrofotometrem na počátku a v následujících intervalech: 10 minut, 20 minut, 30 minut, 1 hodina, 4 hodiny, 24 hodin a 48 hodin. Spektra byla pořízena v rozsahu 340 až 700 nm a byla zaslepena vůči příslušné analytické vodě. Údaje byly shromážděny při 350 nm pro vitamin C a 523 nm pro červené barvivo č. 5. K ověření adsorpce a konzistence kvantifikace vitaminu c v roztoku byly použity kontroly s použitím vodovodní, pramenité a destilované vody a s použitím jak pouze potravinářského barviva, tak potravinářského barviva s vitaminem c.

Údaje o absorbanci (rychlosti difuze) vykazovaly výrazný lineární nárůst až do 4 hodin, kdy se rychlost difuze výrazně zpomalila a poté se do 24 hodin vyrovnala a udržovala koncentraci až do konce testu ve 48 hodinách. Průměrný nárůst rychlosti difuze mezi vodou ošetřenou přípravkem Crystal Energy a neošetřenou vodou byl 2,51 +/- 0,15krát větší (směrodatná odchylka 0,003). Tyto výsledky jasně ukazují na významné zvýšení rychlosti proudění tekutin a absorpce živin. To se rovná 80krát většímu potenciálu pro přenos živin. Výrazné zvýšení rychlosti difuze ve srovnání s kontrolními vzorky prokazuje hlubokou schopnost přípravku Crystal Energy® napomáhat při zvyšování katalytických vlastností absorpce živin ve vodě .

ZÁVĚR

Celkově lze říci, že všechny přesné údaje byly výjimečně vzájemně konzistentní, což jasně naznačuje:

1) Průměrné zvýšení rychlosti toku živin přes membránu 2,5krát oproti neošetřené vodě.

2) Průměrné snížení povrchového napětí o 35 %.

3) průměrné zvýšení celkového množství rozpuštěných pevných látek o 40 % a 4) průměrné zvýšení vodivosti o 45 %.

Všechny údaje naznačily, že požadavky potřebné k optimalizaci prostředí pro asimilaci živin prostřednictvím snížení povrchového napětí, úhlu smáčení a zvýšení celkového množství rozpuštěných pevných látek a vodivosti byly splněny. Prostřednictvím řízeného sledování difuze běžných vitamínů rozpustných ve vodě prokázal přípravek Crystal Energy® vrozenou schopnost působit jako katalyzátor a napomáhat zvýšené rychlosti absorpce v in vitro, maketovém buněčném prostředí. Zvýšení rychlosti vstřebávání spolu s jeho smáčecími vlastnostmi jasně prokazují, že podmínky Crystal Energy® vodu vysoce optimalizují a v podstatě připravují k asimilaci v organismu.

ODKAZY A VIDEA

Přednáška Dr. Geralda Pollacka na TED o vodě: https://www.youtube.com/watch?v=i-T7tCMUDXU .

Výrobce

Phi Sciences

271 S. Aipark Road Cottonwood, AZ  86326